Hyvien tulosten takana on innostus

Menestyneillä yrityksillä on yksi yhteinen piirre: ne rankataan järjestään korkealle myös hyvien työpaikkojen listoilla.

Uskomme, että kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet menestyä. Ei ole olemassa valmista käsikirjoitusta tai dna:ta, joka määrittelisi, kuka tai ketkä voivat onnistua ja menestyä. Onnistuminen, kuten onnellisuuskaan, ei ole ominaisuus, joka olisi vain joillakin. Nämä on mahdollisia ihan kaikille. Kunhan löytää oikean tavan tehdä asioita.

Innostustakin voi treenata

Perustimme Innostus-valmennuksen, koska haluamme auttaa suomalaisia työyhteisöjä löytämään menestyksen avaimet sisältään. Positiivisen energian, tyytyväisyyden, luovuuden, yhteisöllisyyden tunteen, luottavaisuuden, rohkeuden ja motivaation. Näitä kaikkia voi oppia ja harjoitella ja niissä voi kehittyä.
Lopulta organisaation menestyksessä on kuitenkin kyse ihmisistä. Ihmisistä ja heidän innostuksestaan työtään kohtaan. Tässä haluamme jakaa osaamistamme ja tarjota työkaluja, joilla jokainen voi lisätä motivaatiotaan ja tyytyväisyyttään. Ihan itse.
Innostus on täten aloitettu. Olemme innoissamme! 🙂
Katso videoterveisemme innostuksen alkumetreiltä: Innostus alkaa tästä!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s